Wondermiddeltjes om af te slanken bestaan helaas niet. Als dat echt zo was, kwam het wel op het nieuws. Sommige middeltjes lijken wel even te werken, maar als je tien of meer kilo wil afvallen, zul je het helemaal zelf moeten doen. En zolang je de tips van deze site gebruikt, valt dat reuze mee.

Zo’n wondermiddeltje helpt de verkoper wel aan heel wat inkomsten, dus voor hen is het zeker een wondermiddel.

Als je snel wilt afvallen, begin snel te lijnen: klik hier. En begin dan meteen als een gek te sporten. Lopen, rennen; ga op een sport. Als je op de bank zit, doe je armoefeningen. Laat je lijf de hele dag bewegen.

Natuurlijk kan het ook wat minder snel. Ik heb het eerste jaar amper bewogen, en viel sowieso de eerste weken bijna twee kilo per week af, daarna een kilo. En daarna soms een kilo, dan drie weken niet. Ik heb er twee jaar over gedaan, ook al omdat ik het eerste jaar vrijwel niets deed aan beweging. Ik weeg nu al weer een paar jaar 69 kilo bij een lengte van 1.72 m. En doordat ik zo lang heb gelijnd, weet ik bijna niet beter meer. En als ik eens een kilootje aankom, is het heel snel weer verdwenen.

Mocht je hulp nodig hebben, neem gerust contact op, het is gratis. En de adviezen zijn ook gratis. Ik wil graag mensen helpen, en krijg alleen wat advertentie-inkomsten.

We zijn ook te bereiken op Facebook.